Dżem Malinowo-Migdałowy
Dżem malinowo-migdałowy może być tylko przyprawą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 140 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz maliny, amaretto, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Babeczki migdałowe z malinową glazurą, Szwajcarską bezą i układanymi ciastkami migdałowymi, Ciasto Malinowo-Migdałowe, oraz Tarta Malinowo-Migdałowa.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 40 minut lub aż gruby, często mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać z solą i wyodrębnić. Schłodzić; wlać do szczelnych pojemników.
Uwaga: dżem Malinowo-migdałowy Przechowywać w lodówce w szczelnych pojemnikach do sześciu tygodni.