Dziś Kolacja: Zapiekanka Z Kalafiora

Dziś Kolacja: Zapiekanka Z Kalafiora
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać obiad dziś wieczorem: kalafior Gratin spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka gruyère, bułka tarta, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dziś Kolacja: zapiekanka z białej fasoli z czerwoną papryką i rozmarynem, Kolacja Dziś Wieczorem: Purée Z Kalafiora, oraz Dziś Kolacja: łosoś z pieczonym kalafiorem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 F. Przynieś duży garnek słonej wody do wrzenia. Gotować różyczki kalafiora, aż zacznie mięknąć, ale farm od przetargu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różyczki KalafioroweRóżyczki Kalafiorowe
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
W międzyczasie roztopić 2 łyżki masła na patelni z sosem, a następnie wymieszać z mąką. Gotować przez 2-3 minuty, często mieszając i usuwając grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Dodaj ciepłe mleko (stopniowo na początku), stale ubijając. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż mieszanina zgęstnieje, 1 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Zdjąć z ognia i dodać 1 łyżeczkę soli, pieprz, 1/2 szklanki każdego sera i gałki muszkatołowej. Dobrze wymieszać, aby włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Wlać 1/3 sosu do naczynia 8 x 11 cala pieczenia, a następnie dodać kawałki kalafiora. Przykryć pozostałym sosem, następnie na wierzch wymieszać bułkę tartą i pozostałą Gruyère. Roztopić pozostałe dwie łyżki masła i skropić wierzchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
GruyereGruyere
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Piec przez 25-30 minut, aż góra będzie rumiana. Uderz go z brojlerem, aby go naprawdę pokruszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn