Sałatka z endywii i rukoli z sosem Bekonowo-jabłkowym
Sałatka z endywii i rukoli z sosem z boczku może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, pieprz, rukolę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sałatka z endywii i rukoli z sosem z granatu, Sałatka z endywii i boczku z sosem z awokado, oraz Endywia Sałatka z awokado i bekonu z sosem Chipotle Ranch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać boczek na patelnię; gotować, aż chrupiące.
Usunąć boczek z patelni, zastrzegając 2 łyżeczki kapieli na patelni; grubo posiekać boczek.
W dużej misce wymieszać 2 łyżeczki kapieli, olej i 6 kolejnych składników (przez czosnek), mieszając trzepaczką.
Dodaj pozostałe składniki; dobrze wrzucić.
Posypać posiekanym boczkiem.