Dziś Kolacja: Kotlet schabowy z szałwią i balsamicznym

Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Kolacja dziś wieczorem: Kotlet schabowy z szałwią i balsamicznym może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.65 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, cukier, niezbyt grube kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziś Kolacja: Kotlety Wieprzowe Z Borowikami, Dziś Kolacja: kotlety schabowe z " magicznym pyłem, oraz Dziś Kolacja: kotlety wieprzowe z Chile Colorado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odwróć kotlety i przykryj, gotując z drugiej strony przez dodatkowe 2 do 3 minut, aż wieprzowina zostanie ugotowana.
Odsłaniamy, usuwamy kotlety i dodajemy liście szałwii. Zwiększyć ciepło do wysokiej i zeskrobać wszelkie kapiele patelni, jak szałwia staje się lekko chrupiące.
Kotlety schabowe skropić sosem z patelni i octem balsamicznym do smaku. Crack świeży czarny pieprz i podawać natychmiast.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.