Dziś Kolacja: Haricot Panaché
Kolacja dziś wieczorem: fasolka Panaché może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 378 kalorii, 15g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz masło, fasola, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Pad See Ew, Dziś Kolacja: Pan Bagnat, oraz Kolacja: Dan Dan Noodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś garnek osolonej wody do wrzenia i gotować fasolkę aż będzie miękka.
W międzyczasie odcedzić i opłukać fasolę i posiekać natkę pietruszki. Rozgrzać fasolę na małej patelni z 1 łyżką masła.
Spuścić fasolkę szparagową i wrzucić do patelni wraz z pietruszką.
Dodać sól i zdrową porcję pieprzu, następnie zdjąć z ognia i dodać pozostałe masło.