Dziś Kolacja: Cayenne-przetarte Ribeyes z masłem limonkowym

Dziś Kolacja: Cayenne-przetarte Ribeyes z masłem limonkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: Cayenne-przetarte Ribeyes z masłem limonkowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.51 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 722 kalorie, 46g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 59 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać steki rib-eye, masło, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć surowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Kotlety Wieprzowe Z Borowikami, Dziś Kolacja: Kotlet schabowy z tymiankiem z Pesto, oraz Dziś Kolacja: kotlety wieprzowe z bazylią z sałatką z nektarynki i sera pleśniowego.

Instrukcje

1
Dodać masło, mieszając skórkę z limonki, sok z limonki i kolendrę. Po dobrze wkomponowaniu, zwijamy masło w mały kawałek plastikowej folii, aby zrobić kłodę, a następnie przechowujemy w lodówce lub zamrażamy, aby utwardzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
2
Połącz cayenne, sól i cukier, aby pocierać. Steki natrzeć olejem, a następnie mieszaniną przypraw. Przygotuj grill gazowy lub węglowy (lub patelnię do grillowania) i grilluj na średnim ogniu do pożądanej temperatury. Unikaj wysokiej temperatury,która może spalić cukier i przekształcić go w gorzki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Pozostawić steki na odpoczynek przez co najmniej 5 minut, następnie wyciągnąć masło i pokroić w dyski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
4
Umieść je na wierzchu steków do stopienia i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn