Dziś Kolacja: Cayenne-przetarte Ribeyes z masłem limonkowym

Dziś Kolacja: Cayenne-przetarte Ribeyes z masłem limonkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: Cayenne-przetarte Ribeyes z masłem limonkowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.51 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 722 kalorie, 46g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 59 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać steki rib-eye, masło, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć surowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Kotlety Wieprzowe Z Borowikami, Dziś Kolacja: Kotlet schabowy z tymiankiem z Pesto, oraz Dziś Kolacja: kotlety wieprzowe z bazylią z sałatką z nektarynki i sera pleśniowego.

Instrukcje

1
Dodać masło, mieszając skórkę z limonki, sok z limonki i kolendrę. Po dobrze wkomponowaniu, zwijamy masło w mały kawałek plastikowej folii, aby zrobić kłodę, a następnie przechowujemy w lodówce lub zamrażamy, aby utwardzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Połącz cayenne, sól i cukier, aby pocierać. Steki natrzeć olejem, a następnie mieszaniną przypraw. Przygotuj grill gazowy lub węglowy (lub patelnię do grillowania) i grilluj na średnim ogniu do pożądanej temperatury. Unikaj wysokiej temperatury,która może spalić cukier i przekształcić go w gorzki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Pozostawić steki na odpoczynek przez co najmniej 5 minut, następnie wyciągnąć masło i pokroić w dyski.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4
Umieść je na wierzchu steków do stopienia i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn