Dziś Kolacja: Cayenne-przetarte Ribeyes z masłem limonkowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: Cayenne-przetarte Ribeyes z masłem limonkowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.51 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 722 kalorie, 46g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 59 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać steki rib-eye, masło, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć surowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Kotlety Wieprzowe Z Borowikami, Dziś Kolacja: Kotlet schabowy z tymiankiem z Pesto, oraz Dziś Kolacja: kotlety wieprzowe z bazylią z sałatką z nektarynki i sera pleśniowego.
Instrukcje
Dodać masło, mieszając skórkę z limonki, sok z limonki i kolendrę. Po dobrze wkomponowaniu, zwijamy masło w mały kawałek plastikowej folii, aby zrobić kłodę, a następnie przechowujemy w lodówce lub zamrażamy, aby utwardzić.
Połącz cayenne, sól i cukier, aby pocierać. Steki natrzeć olejem, a następnie mieszaniną przypraw. Przygotuj grill gazowy lub węglowy (lub patelnię do grillowania) i grilluj na średnim ogniu do pożądanej temperatury. Unikaj wysokiej temperatury,która może spalić cukier i przekształcić go w gorzki.
Pozostawić steki na odpoczynek przez co najmniej 5 minut, następnie wyciągnąć masło i pokroić w dyski.
Umieść je na wierzchu steków do stopienia i służyć.