Dziki ryż, szparagi i kozi ser Frittata
Dziki ryż, szparagi i kozi ser Frittatan jest bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 154 kalorie, 14g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś kozi ser, skórkę z cytryny, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Frittata z grzybami i kozim serem, Szparagi i ser kozi Frittata, oraz Pieczone szparagi i kozi ser Frittata.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników, dobrze mieszając trzepaczką; odstawić.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać szparagi i czosnek, i podsmażyć 2 protokół.
Dodać cebulę i podsmażyć 1 minutę lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie.
Dodaj pomidory, ryż, bazylia i skórkę; gotować 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego. Zmniejszyć ciepło do średniego. Na patelni ułożyć równomierną warstwę; posypać serem.
Wlać mieszaninę jaj na mieszaninę ryżu; gotować 4 minuty lub aż prawie zestaw.
Wrap uchwyt patelni z folią; broil 4 minuty lub aż złoty kolor i zestaw.