Dziki ryż z rozmarynem i nadzieniem z nerkowca
Dziki ryż z rozmarynem i nadzieniem nerkowca może być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 236 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, rosół z kurczaka, mieszanka ryżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym, Farsz ryżowy z dzikimi grzybami, oraz Nerkowca-crusted Tilapia z dzikim ryżem.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę do miękkości i przezroczyste. Wymieszać z grzybami i podsmażyć do miękkości.
Dodać rozmaryn i gotować przez 1 minutę. Wymieszać orzechy nerkowca i gotować przez 1 minutę.
Przełożyć do średniego rondla.
Wlać bulion z kurczaka i wymieszać z ryżem. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta.
Wyjąć z ognia i odstawić na 5 minut. Rzeczy do jamy małego pieczonego kurczaka.