Dzik Carnitas Tacos z Jicama-Salsa Mango

Dzik Carnitas Tacos z Jicama-Salsa Mango
Przepis Wild Boar Carnitas Tacos z Jicama-Mango Salsan jest gotowy w około 4 godziny i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 3,24 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Jeśli masz kliny limonki, nasiona kolendry, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Babeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Hellraisin ' Wild Boar-Zawinięty Dzik, Bezodpadowe Tacos de Carnitas z salsą Verde, oraz Garnek garnek Carnitas Tacos z czerwoną salsą Chili.

Instrukcje

1
Majeranek, czosnek, kolendrę i liście laurowe ułożyć na małym kawałku gaznika i zawiązać szczelnie sznurkiem rzeźniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
KolendraKolendra
MajeranekMajeranek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
1
Wszystkie odmierzone składniki umieścić w średniej misce, doprawić solą i wymieszać do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.Do podawania: gdy mięso jest gotowe, usunąć i wyrzucić wiązkę ziół i ćwiartki cebuli. Zwiększyć ciepło do średnio wysokiego i gotować, aż pozostała woda wyparuje i tylko wytopiony tłuszcz pokryje dno patelni. Zmniejszyć ogień do niskiej i niech mięso smażyć w tłuszczu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na całym i zaczyna się rozpadać, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WodaWoda
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
2
Usuń i wyrzuć wszelkie duże kawałki nieprzetworzonego tłuszczu.
3
Podawać carnitas w tortille, zwieńczona salsa, z wapna kliny na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
CarnitasCarnitas
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje15
Ocena Zdrowia32
Magazyn