Dzień powszedni pieczeń i warzywa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj pieczeń i warzywa w dzień powszedni. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 260 kalorii, 28g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Roast chuck pot, sos wołowy campbell ' s®, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę doprawić czosnkiem w proszku.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i gotować, aż będzie dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Umieść ziemniaki, marchew i cebulę w powolnej kuchence 3 1/2-quart.
Polać sosem wołowinę i warzywa.
Przykryć i gotować na małym ogniu przez 10 do 11 godzin* lub do momentu, gdy wołowina będzie miękka.
Wyjąć wołowinę z kuchenki i odstawić na 10 minut.
Wołowinę podawać z warzywami i sosem.