Dziś Kolacja: Zupa Ziemniaczano-Koprowa
Kolacja dziś wieczorem: Peppery zupa ziemniaczano-koper włoski może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko, masło, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kolacja: zupa z dyni i kopru włoskiego z kandyzowanymi pestkami dyni, Dziś Kolacja: Peppery Pasta Carbonara z gotowanym jajkiem, oraz Dziś Kolacja: zupa z pora i ziemniaków.
Instrukcje
W dużym garnku roztopić masło na średnim ogniu i wrzucić pory, koper włoski i jabłka. Gotować, mieszając ok. 5 minut.
Wlać bulion, a następnie dodać ziemniaki i pieprz. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 25 minut.
Opcjonalnie: Przenieś całą zawartość do blendera i przetwarzaj, aż będzie ładnie i gładko. I sól i podawać.