Dziś Kolacja: zupa Szparagowo-ryżowa z pancettą i czarnym pieprzem
Kolacja dziś wieczorem: szparagi i zupa ryżowa z Pancettan i czarny pieprz może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 403 kalorie, 12g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Czarny Pieprz - Miód Rib Eye, Kolacja: zupa szparagowa z jajkiem na grzance, oraz Kolacja: Zupa Szparagowa Krabowa (Sup Mang Tay Cua) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W ciężkim rondlu 4 quart, podgrzać połowę oleju (2 łyżki stołowe) na średnim ogniu, następnie dodać cebulę i potu delikatnie przez około dziesięć minut, aż półprzezroczyste, ale nie rumiane, mieszając regularnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
2
Dodać ryż, bulion i wodę do cebuli, a następnie doprowadzić do duszenia i gotować, przykryte szczelnie, aż ryż będzie miękki, ale nie mushy, 12-20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
W 12-calowej patelni, podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na średnim ogniu, następnie dodać plastry szparagów i pancetta i wymieszać do herbu. Gotować nietknięte, aż krawędzie zaczną się kolorować, następnie mieszać i gotować ponownie, nietknięte, powtarzając proces, aż wszystko ma ładny kolor i skurczył się o około 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2 Duże Szczypty Garam Masala
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
4
Dodaj mieszaninę pancetta / szparagi do zupy, wraz z niesamowitą ilością czarnego pieprzu. Gotować przez 1 minutę i podawać z chrupiącym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki