Dziś Kolacja: Spaghetti z tymiankiem-Puree z selera chilijskiego

Dziś Kolacja: Spaghetti z tymiankiem-Puree z selera chilijskiego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: Spaghetti z tymiankiem-Chile Puree z selera. Ten przepis służy 4. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 692 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz czosnek, masło, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dziś Kolacja: Spaghetti z krabem, Chile i miętą, Dziś Kolacja: Zupa Z Selera, oraz Dziś Kolacja: Zupa Z Selera Curry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w dużym (12-calowy) patelni na średnim ogniu, aż mieni się, a następnie dodać seler wraz ze szczyptą soli i pieprzu. Gotować, aż seler zaczął kolor, następnie dodać liście tymianku, czosnek i chile i nadal gotować przez kolejne 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
SelerSeler
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj około 1/2 filiżanka gorącej wody na patelni, przykryć, i włączyć ciepło do niskiej. Dusić do miękkości selera, około 20 minut, dodając więcej wody, jeśli patelnia całkowicie wyschnie. Po zmiękczeniu selera rozgnieść maserem ziemniaczanym lub drewnianą łyżką, aby stworzyć rustykalny puree. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
SelerSeler
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W międzyczasie przynieś duży garnek słonej wody do zagotowania. Gotować makaron do minuty od al dente. Rezerwa 1 szklanka wody z makaronu przed odsączeniem, a następnie dodać makaron do puree wraz z niektórych makaronu gotowania wody. Gotować na niskim poziomie, dodając wodę z makaronu w razie potrzeby, aż makaron będzie al dente. Wymieszaj z masłem jedwabisty SOS, następnie podawaj ze świeżą pietruszką i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn