Dziś Kolacja: Spaghetti z późnymi letnimi pomidorami

Dziś Kolacja: Spaghetti z późnymi letnimi pomidorami
Kolacja dziś wieczorem: Spaghetti z późnymi letnimi pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,69 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 525 kalorii, 15g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bazylia, spaghetti, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi wam poważne jedzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Późne letnie Risotto z pieczonymi pomidorami, kukurydzą i figami, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Summer Panzanella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia i przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą. Punkt koniec łodygi pomidorów z I " x " i zanurzyć je we wrzącej wodzie na 10-15 sekund, aby poluzować skórki (nie spuszczaj wody, która będzie używana do gotowania makaronu).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Przenieś je do łaźni lodowej, aby szybko ostygły, a następnie zsuń Skórki, desej i posiekaj miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
3
W dużym rondlu rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż do schimming, a następnie dodać pomidory. Gotować na średnim ogniu, aż pomidory zostaną znacznie podzielone i miękkie, 20-25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać cebulę i czosnek na patelni i kontynuować gotowanie Jednostka cebula jest miękka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać w większości bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
W międzyczasie makaron gotujemy we wrzącej wodzie aż do al dente. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania makaronu przed odsączeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Dodaj makaron do sosu pomidorowego i dobrze wymieszać szczypcami do połączenia. Smak i dostosować przyprawy i przenieść do serwowania talerzy. Wierzch z pozostałą bazylią i mżawką oliwy z oliwek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia74
Magazyn