Dziś Kolacja: Pesto Fusilli z kukurydzą, cukinią i boczkiem

Kolacja dziś wieczorem: Pesto Fusilli z kukurydzą, cukinią i bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 1258 kalorii. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, pesto bazyliowe, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kolacja: makaron z boczkiem i kukurydzianym Pesto, Kolacja: paczki dorsza z cukinią, pomidorami i Pietruszkowym Pesto, oraz Cukinia, kukurydza i bazylia Fusilli z boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i gotować boczek, aż rumiane, ale nie zbyt chrupiące.
Odcedzić część tłuszczu, pozostawiając trochę do pokrycia makaronu.
W międzyczasie przynieś duży garnek słonej wody do zagotowania. Ugotować makaron, dodając warzywa przez ostatnie kilka minut do blanszowania. Zarezerwuj trochę wody do gotowania makaronu.
Odcedzić makaron z warzywami i dodać je do patelni.
Dodaj pesto, aż wszystko będzie dobrze pokryte. Użyj wody do gotowania makaronu, aby poluzować i uniknąć suchości.
Top z parmezanem i czarnym pieprzem i podawać.