Kolacja dzisiaj: Curry Udon Noodle Stir-Fry jest wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 407 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 49 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, olej canolan, garam masala i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Curry Udon Noodle Stir-fry, Kolacja dziś wieczorem: Ming Tsai ' s Crazy Chicken - Rice Noodle Stir-Fry, oraz Dziś Kolacja: Niku Udon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić garnek wody do wrzenia. Udon ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić, a następnie dobrze spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Do średniego rondla wlać 2 łyżki oleju. Podgrzać do średnio-niskiej i dodać mąkę. Dobrze wymieszać, i gotować, aż zasmażki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Dodać curry i garam masala do zasmażki, gotować przez kolejną minutę. Powoli ubij w 1/2 szklanki bulionu warzywnego. Kontynuuj ubijanie i dodaj cukier. Gdy sos jest gęsty, wyłączyć ogień i odstawić rondel na bok.