Dyniowe tosty francuskie Nadziewane jeżyn-Karmel Mascarpone

Dyniowe tosty francuskie Nadziewane jeżyn-Karmel Mascarpone
Przepis Dynia francuskie tosty Nadziewane jeżyn-Karmel Mascarpone może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 1 godzina. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1293 kalorii, 19g białka, oraz 93g tłuszczu każdy. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Jeśli masz cukier, ekstrakt z wanilii, rum i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tosty francuskie Mascarpone z ciepłym syropem jeżyn, Nadziewane tosty francuskie z jeżyn z polewą jeżyn, oraz Tost Francuski Nadziewany Truskawkami Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Krem rozgrzać w małym rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Połączyć cukier i wodę w małym rondlu na dużym ogniu i gotować, bez mieszania, aż bursztynowy brązowy, o 8 protokół. Powoli ubij ciepłą śmietanę, puree z jeżyn i likier i gotuj, aż będzie gładka i lekko zagęszczona, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
LikierLikier
KremKrem
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Zdjąć z ognia i ubić ekstrakt z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Niech dojdzie do temperatury pokojowej.
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Umieść blachę do pieczenia w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Jajka, cukier i sól ubić w dużym naczyniu do pieczenia na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dodaj puree z dyni, zmielone przyprawy, mleko, 1/4 szklanki ciężkiej śmietany, wanilii i rumu i ubijaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Krem CiężkiKrem Ciężki
WaniliaWanilia
PrzyprawyPrzyprawy
MlekoMleko
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Umieścić 4 kromki chleba w mieszaninie kremu i odstawić na 2 minuty. Ostrożnie obrócić plastry i odstawić, aż chleb jest całkowicie przemoczony, o 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
ChlebChleb
10
Gdy chleb jest moczenie, ciepła 3 łyżki masła i 1 łyżka oleju w dużej patelni na średnim ogniu, aż mieszanina zaczyna skwierczeć. Gotować 4 kromki chleba na złoty kolor na dnie, o 2 do 3 protokół. Odwróć i kontynuuj gotowanie, aż dno będzie złotobrązowe, o 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Wyjąć do blachy do pieczenia w piekarniku, aby utrzymać ciepło. Wytrzyj patelnię papierowymi ręcznikami i powtórz proces z masłem, olejem i pozostałymi 4 kawałkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
12
Połącz mascarpone i pozostałą 1/4 szklanki ciężkiej śmietany w misce i za pomocą miksera stojącego lub miksera ręcznego, ubijaj, aż będzie puszysta i gładka. Zeskrobać mieszaninę do miski i złożyć w kilku łyżkach sosu jeżynowo-karmelowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Krem CiężkiKrem Ciężki
JeżynyJeżyny
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Umieść sos w małym rondlu na małym ogniu i ogrzać lub umieścić go w kuchence mikrofalowej na minutę lub tak po prostu ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
14
Wyjmij francuskie tosty z piekarnika i ułóż je na półmisku. Na wierzchu 4 plastry tosta z dużą łyżką jeżyn-karmel mascarpone i niektóre z jeżyn. Przykryć pozostałymi 4 kawałkami tostów i skropić każdy z ciepłym sosem karmelowym z jeżynami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
JeżynyJeżyny
MascarponeMascarpone
KarmelKarmel
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Posypać cukrem cukierniczym, udekorować świeżą gałązką mięty i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
świeża Miętaświeża Mięta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn