Dyniowe bułeczki z masłem jagodowym
Dyniowe bułeczki z masłem jagodowym mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis wegetariański serwuje 8 i kosztuje 52 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pumpkin pie przyprawy, mąka, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubi ten poranny posiłek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułeczki jagodowe z pomarańczowym masłem miodowym, Bułeczki Z Masłem Dyniowym, oraz Bułeczki dyniowo-żurawinowe z bitym masłem klonowym podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść żurawinę w małej misce; dodaj wrzącą wodę.
Odstawić na 5 minut; odcedzić i posiekać. W małej miseczce ubić masło na lekko i puszysto.
Dodać cukier cukierniczy i żurawinę; dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
W dużej misce połączyć mąkę, brązowy cukier, proszek do pieczenia, przyprawę do ciasta, sól i sodę oczyszczoną.
Pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina grubą okruchy. W małej misce ubić jajko, dynię i mleko; dodać do mieszanki okruchów tylko do zwilżenia. W razie potrzeby wymieszać orzeszki pekan.
Ciasto przełożyć na mączną powierzchnię; zagnieść 10 razy. Pat w 8-in. koło.
Pokroić na osiem klinów; oddzielne kliny i umieścić na nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 12-15 minut lub do złotego koloru.
Podawać na ciepło z masłem jagodowym.