Dynia Żołędziowa Z Gorgonzolą
Acorn Squash z Gorgonzola może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka dyni Żołędziowej, skrócenie smaku masła, ser gorgonzola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Acorn Squash i Gorgonzola Pizza, Pieczona Dynia Z Żołędzi I Gorgonzola Pizza, oraz Pikantny filet z dorsza z sosem kokosowo-Squashowym na prażonym Żołędziu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przekłuć squash nożem w kilku miejscach.
Umieść squash bezpośrednio na środkowym stojaku w piekarniku.
Piec w 350 przez 45 minut lub aż po prostu miękkie.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić.
Pokrój każdą dynię na pół; usuń i wyrzuć nasiona.
Pokrój każdą połowę na dwa kliny. Ułóż, skórą w dół, na lekko nasmarowanej patelni do pieczenia.
Szczotka Wyciąć Boki ze skróceniem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Połącz ser z rodzynkami. Każdy klin squasha wymieszać z serem i równomiernie posypać bułką tartą; skropić pozostałym skracaniem.
Piec w 350 przez 20 minut lub aż ser się stopi i złocisty.
Dekorować, w razie potrzeby.