Dynia Z Żołędzi Nadziewana Tofu
Tofu Nadziewane Acorn Squash może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, parmezan, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, Dynia Z Żołędzi Nadziewana, oraz Dynia Z Żołędzi Nadziewana.
Instrukcje
Umieść squasha w dużej misce bezpiecznej dla mikrofalówki.
Dodaj 1 łyżkę koperku, odrobinę wody, sól i pieprz do smaku. Przykryć folią, przebić plastik i kuchenkę mikrofalową do miękkości, 15 minut.
Tymczasem podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować, mieszając, do miękkości, 3 protokół. Wymieszać w tofu i 1/4 łyżeczka soli; gotować, niezakłócony, 2 protokół, następnie gotować, mieszając, aż rumiane, 3 więcej minut.
Popchnij tofu i cebulę na jedną stronę patelni; dodaj połowę pomidorów na drugą stronę i doprawić solą. Gotować, mieszając pomidory, 3 protokół, a następnie mieszać do mieszaniny tofu i cebuli.
Dodaj połowę szpinaku i kroplę wody i mieszaj, aż szpinak zwiędnie. Wymieszać 1 łyżkę parmezanu i 1 łyżeczkę soku z cytryny.
W misce wrzucić pitas, pozostały szpinak, pomidory, 3 łyżki koperku, 1 łyżkę parmezanu, 2 łyżki oliwy z oliwek, 2 łyżeczki soku z cytryny i sól do smaku. Łyżka mieszaniny tofu do squasha.
Zdjęcia Christopher Testani