Dynia Szyfonowa Torte

Dynia Szyfonowa Torte
Przepis Dynia Szyfonowa Torte mogą być wykonane w około 20 minut. Ten przepis zawiera 16 porcji z 131 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Za 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło ten deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką zmielone goździki, cukier, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Czekoladowy Szyfonowy Tort, Ciasto Z Szyfonu Dyniowego, oraz Ciasto Dyniowe Szyfonowe I.

Instrukcje

1
W małej misce połącz okruchy ciastek i masło. Dociśnij spód natłuszczonego 9 cali. tortownica; odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
W rondelku połącz żelatynę i mleko; odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Podgrzej mieszankę mleka do temperatury tuż poniżej wrzenia; zdjąć z ognia. Dodaj cukier do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
4
Dodaj dynię, sól, cynamon, imbir i goździki; dobrze wymieszaj. Złożyć bitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Polać skórką. Wstaw do lodówki do zestalenia, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
6
Zdejmij boki patelni tuż przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
W razie potrzeby udekoruj dodatkową bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn