Dynia Pieczona Z Orzechów Laskowych I Miodu

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj paloną dynię z orzechów laskowych i miodu. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 16G tłuszczu i w sumie 213 kalorii. Ten przepis służy 8. Za 56 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś dynię żołędziową, sól, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne dieta. Z łyżką wynik 27%, to danie nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Z Pieczonych Buraków I Orzechów Laskowych Z Miodowym Dressingiem Balsamicznym, Pieczone wstążki z dyni piżmowej z rukolą, pancettą i sałatką z orzechów laskowych, oraz Sałatka Z Pieczonej Marchwi, Orzechów Laskowych I Radicchio Z Miodem I Pomarańczą.
Instrukcje
Umieść orzechy laskowe, masło, miód i szalotkę w robocie kuchennym; przykryj i pulsuj, aż orzechy laskowe zostaną drobno posiekane.
Umieść dynię w wysmarowanej tłuszczem płytkiej brytfannie; posyp solą.
Rozłóż 1/2 szklanki mieszanki orzechów laskowych na dyni.
Piec bez przykrycia w 350° przez 35 minut.
W małej misce wymieszaj jabłko, sok z cytryny, cynamon i pozostałą mieszankę orzechów laskowych. Łyżka do squasha; piec 10-15 minut dłużej lub do miękkości jabłek i dyni.