Dynia Lodowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać lody dyni spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 487 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kandyzowany cytron, płynne barwniki spożywcze, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Lody Dyniowe Bez Ubijania, Zdrowe Lody Z Dyni (Wegańskie I Bezglutenowe), oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miski Line 2 (1 1/2-quart) z folią aluminiową. Łyżka lodów równomiernie do misek; gładki wierzch z tyłu łyżki.
Posypać każdą przyprawą pumpkin pie. Przykryć i zamrozić 8 godzin lub przez noc.
Ubijaj śmietanę do uzyskania piany; stopniowo dodawaj cukier puder, ubijając aż do uzyskania miękkich pików. Wymieszać wanilią i barwnikiem spożywczym.
Wyjmij lody z misek i usuń folię.
Połówki lodów umieścić razem, aby przypominały kulkę, i umieścić na talerzu.
Posmaruj barwioną bitą śmietaną, aby przypominała dynię.
Umieść cytron na górze, aby przypominał łodygę. Przechowywać w zamrażarce, aż będzie gotowy do podania.
Podawać z sosem czekoladowym, w razie potrzeby.