Dynia Chili Mexicana
Przepis Dynia Chili Mexicanan jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.68 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Super Bowl. 15 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka mielonego kminku, oleju roślinnego, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 89%. Spróbuj Dynia Indyk Chili: zdrowe Chili Cook Off Zwycięzca, Arroz A La Mexicana, oraz Pizza Mexicana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, paprykę i czosnek; gotować, często mieszając, przez 5 do 7 minut lub do miękkości.
Dodać indyka; gotować, aż rumiane.
Dodaj pomidory z sokiem, dynią, sosem pomidorowym, fasolą, chiles, kukurydzą, chili w proszku, kminkiem, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować, od czasu do czasu mieszając, przez 30 minut.