Duże" D " Wędzone Żeberka Dziecięce

Duże
Duże" D " wędzone żeberka dziecięce to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 91g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1248 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.15 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz żeberka wieprzowe baby back, sos barbecue Paula, kawałki drewna hickory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wędzone Żeberka Dziecięce, Wędzone Żeberka Dziecięce, oraz Wędzone Grillowane Żeberka Dziecięce.

Instrukcje

1
Spłukać i osuszyć żebra.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2
Usuń cienką membranę z tyłu żeber, krojąc ją nożem, a następnie ciągnąc. (To sprawia, że bardziej delikatne żeberka i pozwala dym i pocierać lepiej penetrować mięso.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Umieścić sok z cytryny w małej misce; dodać olej w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając. Żeberka równomiernie posmarować mieszaniną soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Mięso posypać równomiernie żeberkami wieprzowymi Pawła i wcierać w mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wieprzoweżeberka Wieprzowe
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
6
Kawałki drewna moczyć w wodzie przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
7
Przygotuj palacza zgodnie ze wskazówkami producenta, zastępując piwo wodą w patelni. Doprowadzić temperaturę wewnętrzną do 225 do 250 i utrzymać temperaturę przez 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Odcedzić kawałki drewna i umieścić na węglu.
9
Umieść żebra w stojaku na żebra na górnym ruszcie do gotowania; przykryj pokrywką palacza.
10
Wędzić żebra, utrzymując temperaturę wewnątrz palacza między 225 A 250, przez 4 godziny i 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
11
Zdjąć pokrywkę, zalać połową sosu barbecue Paula i, jeśli to konieczne, dodać więcej piwa do patelni. Przykryć pokrywką palacza i palić jeszcze 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Mięso pokroić w 3 żeberka, krojąc między kościami i podawać z pozostałą połową sosu Barbecue Paula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn