Duża wołowina w czerwonym winie

Duża wołowina w czerwonym winie
Duża wołowina w czerwonym winie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 1219 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 8,77 zł / porcja, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz duszony stek, jajko, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Babeczki Z Czerwonego Wina Manischewitz {Duży Prezent!# Hamiltonbeach, Adobe Beef Tacos z marynowaną czerwoną cebulą (małe talerze, duży smak), oraz Gulasz Wołowy W Czerwonym Winie.

Instrukcje

1
Jeśli masz czas, umieść wołowinę w dużej misce z ziołami i gwiazdką anis i dobrze doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać całe wino, przykryć folią spożywczą i schłodzić do 24 godzin. Następnego dnia usiąść durszlak nad inną miskę i dobrze odsączyć wołowinę. Wybierz zioła i gwiazdkę i odstaw na bok. Jeśli nie masz czasu, po prostu zacznij od wszystkich składników przygotowanych i gotowych do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Piekarnik do 170C / 150C wentylator / Gaz 3 -
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Rozgrzać mżawkę oleju w dużej zapiekance, aż bardzo gorąco, a następnie brązowo mięso dobrze partiami. Dla każdej partii, podgrzać więcej oleju i brązowy przez około 10 minut przed przeniesieniem do płyty i powtarzając proces. Po zakończeniu całego mięsa dodaj warzywa i gotuj przez 5 minut, aż zacznie się kolorować, a następnie dodaj zioła i Anis gwiazdkę i gotuj jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Warzywa posypać cukrem, następnie rozsypać mąkę i razem wymieszać. Gotować przez kilka minut, aż zacznie brązowieć, wymieszać z pomidorem czystym, a następnie zalać winem, skrobając dno patelni łyżką. Wlać wołowinę i wszelkie soki, a następnie pokruszyć w kostkach bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Zalać tylko tyle wrzącej wody z czajnika, aby pokryć mięso i warzywa. Doprawić solą i pieprzem i doprowadzić wszystko do wrzenia, dobrze wymieszać, przykryć i wstawić do piekarnika na 2 i pół godziny, aż mięso będzie naprawdę miękkie. Można to zrobić do 3 dni wcześniej i schłodzić, aż będzie gotowe do zrobienia ciasta lub zamrożone przez okres do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
7
Aby piec do pieczenia ciasta nagrzewał się do wentylatora/ gazu 200C / 180C
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
8
Nadzienie przełożyć do 2-litrowego ciasta lub naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
9
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni, aby pasowało do naczynia z lekkim zwisem i zasłoń naczynie. Zaciskaj krawędzie, jeśli jesteś w stanie i szturchnij kilka małych otworów parowych w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
10
Ciasto posmarować roztrzepanym jajkiem i posypać łuszczącą się solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
11
Piec przez 30 minut, aż złoty kolor będzie brązowy. To dobrze pasuje do zacieru i fasolki maślanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Magazyn