Ciasto wołowe z chrupiącą skórką ziemniaczaną
Ciasto wołowe z chrupiącą skórką ziemniaczaną wymaga z grubsza 2 godziny i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Na $4.8 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać ziemniaki, wołowina duszenia stek, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 75 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Ciasto wołowe z ziemniaczaną skórką biszkoptową, Dwa ziemniaki wołowe i warzywne ciasto Pot z rozmarynem ciasto biszkoptowe, oraz Placek Kukurydziany Z Mieloną Skórką Wołową.
Instrukcje
Rozgrzać olej w patelni nieprzywierającej na dużym ogniu.
Dodać wołowinę i gotować przez 10 minut, aż zbrązowieje na całym, a następnie usunąć z patelni. Cebulę gotować przez 7 minut, aż zmięknie. Pieczarki przemieszać, następnie gotować jeszcze 3 min do uzyskania złotego koloru. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i mąką i gotować jeszcze 1 min.
Wlać wino i bulion wołowy, doprowadzić do duszenia.
Dodać wołowinę z powrotem do patelni. Gotować, odsłonięte, na łagodnym ogniu przez około 2 godziny, aż mięso będzie naprawdę miękkie, uzupełniając w razie potrzeby wodą.
Wlać mieszaninę do 2 litrowego naczynia do pieczenia.
Piekarnik rozgrzać do 190C / wentylator 170C / gaz 5 i doprowadzić patelnię lekko osolonej wody do wrzenia. Gotować ziemniaki przez 10 minut, aż zaczną mięknąć. Schłodzić pod bieżącym kranem, a następnie grubo zetrzeć.
Posypać wołowiną i dot z masłem. Pop w piekarniku i gotować przez 30 minut, aż skorupa jest ładne i chrupiące.