Dutch Apple-Pumpkin Crisp
Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka filiżanek jabłek, przyprawa Pumpkin pie, dynia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Dutch Apple Crisp Jogurt Cookie Cups, Pumpkin Dutch Apple Pie, oraz Pumpkin Dutch Apple Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Rozłóż jabłka na dnie 9-calowego szklanego talerza. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokiej 4 do 6 minut lub do jabłka są chrupiące-przetargu.
Tymczasem, w małej misce, wrzucić 3/4 szklanki mąki, brązowy cukier, masło i 1/4 łyżeczka przyprawa pumpkin pie aż kruche. Odstawić.
W średniej misce ubić pozostałe składniki z wyjątkiem bitej śmietany trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Piec 30 do 35 minut lub do złotego koloru i ustawić. Fajne 20 minut.
Podawać na ciepło z bitą śmietaną.