Duszony Mostek Wołowy

Duszony Mostek Wołowy
Duszony mostek wołowy może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest idealny do Chanuka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, bulion wołowy, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszony mostek wołowy, Duszony mostek wołowy, oraz Duszony Mostek Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 4 pierwsze składniki i, w razie potrzeby, płynny dym w dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły DymCiekły Dym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Umieścić mostek na patelni, tłuszczu stronie do góry. Łyżka płynu na mostku. Przykryć szczelnie folią aluminiową i schłodzić 24 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Piec mostek, pokryte, 4 do 4 1/2 godziny lub do przetargu widłowego. Odkryć i odstawić 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Przenieść mostek do deski do krojenia. Przyciąć tłuszcz z mostka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Mostek pokroić na cienkie plasterki. (Lub pokroić mostek na duże kawałki i rozdrobnić dwoma widelcami.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
7
Wlać kapie z patelni przez sitko z siatki drucianej, odrzucając ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Podawać mostek z kroplami.
9
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to świetny wybór na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Luke Syrah z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Luke Syrah
Luke Syrah
Luke Syrah to pełnowartościowa czerwień pełna głębokiego koloru, koncentracji smaków i aksamitnej elegancji. Wino otwiera się bogate i odważne, sugerując pieprz, lukrecję, gorzką czekoladę i przyprawę, a następnie jeżyny, jagody i kandyzowane owoce. Długie wykończenie podkreśla dojrzałość i złożoność wina.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia32
Magazyn