Duszony Mostek Wołowy
Duszony mostek wołowy może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest idealny do Chanuka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, bulion wołowy, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszony mostek wołowy, Duszony mostek wołowy, oraz Duszony Mostek Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 4 pierwsze składniki i, w razie potrzeby, płynny dym w dużej patelni.
Umieścić mostek na patelni, tłuszczu stronie do góry. Łyżka płynu na mostku. Przykryć szczelnie folią aluminiową i schłodzić 24 godziny.
Piec mostek, pokryte, 4 do 4 1/2 godziny lub do przetargu widłowego. Odkryć i odstawić 20 minut.
Przenieść mostek do deski do krojenia. Przyciąć tłuszcz z mostka.
Mostek pokroić na cienkie plasterki. (Lub pokroić mostek na duże kawałki i rozdrobnić dwoma widelcami.)
Wlać kapie z patelni przez sitko z siatki drucianej, odrzucając ciała stałe.
Podawać mostek z kroplami.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to świetny wybór na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Luke Syrah z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Luke Syrah]()
Luke Syrah
Luke Syrah to pełnowartościowa czerwień pełna głębokiego koloru, koncentracji smaków i aksamitnej elegancji. Wino otwiera się bogate i odważne, sugerując pieprz, lukrecję, gorzką czekoladę i przyprawę, a następnie jeżyny, jagody i kandyzowane owoce. Długie wykończenie podkreśla dojrzałość i złożoność wina.