Duszony Black-Eyed Peas z pomidorami
Duszone Black-Eyed Peas z pomidorami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Mieszanka black - Eyed peas, pomidory, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Heirloom Tomatoes And Black Eyed Peas, Patelnia kiełbaski z Black-Eyed Peas, fasola Romano, i pomidory, oraz Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym, ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek, i smażyć o 4 protokół lub do miękkości.
Dodać pomidora i kolejne 3 składniki; gotować, często mieszając, około 2 minut lub aż pomidor zacznie mięknąć.
Wymieszać w black-Eyed peas I 3 1/2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu około 1 godziny lub aż groch będzie miękki. Doprawić bardziej koszerną solą i pieprzem, w razie potrzeby.
Podawać na gorąco lub na ciepło.