Duszone żeberka z Rigatoni

Duszone żeberka z Rigatoni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj duszone żeberka z Rigatoni. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 79g białka, 82g tłuszczu, oraz w sumie 1466 kalorii. Na 5,21 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, ząbki czosnku, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Duszone Żeberka Pomidorowe, Rigatoni z duszonymi warzywami, oraz Rigatoni Z Duszonym Sosem Podrobowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Posypać żeberka solą i pieprzem. Pracując partiami, dodaj żeberka do garnka i brązowe ze wszystkich stron, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Przenieść żeberka do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Do garnka dodajemy cebulę, czosnek, paprykę wiśniową i pokruszoną paprykę czerwoną. Podsmażyć, aż cebula po prostu zacząć brązowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
PaprykaPapryka
CzereśnieCzereśnie
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj pomidory z sokami. Korzystając z tyłu widelca lub masher ziemniaków, grubo zmiażdżyć pomidory. Powrót żeberka i soki do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
PomidorPomidor
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
GarnekGarnek
6
Dodać bulion, wino, tymianek i liście laurowe i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio - niskich. Gotować na wolnym ogniu, aż żeberka będą bardzo miękkie i sos zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, około 2 godzin. Doprawić solą i pieprzem. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Lekko schłodzić. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
BulionBulion
SOSSOS
TymianekTymianek
WinoWino
7
W razie potrzeby usunąć schłodzony tłuszcz z wierzchu sosu. Przewiń przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
8
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Odcedzić i wrócić makaron do tego samego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Dodać ser, natkę pietruszki i trochę sosu z żeberek i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
SOSSOS
11
Makaron przełożyć do dużej miski. Wierzch z żeberkami i pozostałym sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
MakaronyMakarony
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia68
Magazyn