Duszone Piersi Z Kurczaka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj uduszonych piersi z kurczaka. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 593 kalorie, 49g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz paski boczku, przyprawiona bułka tarta, przyprawa cytrynowo-pieprzowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Duszone Piersi Z Kurczaka, Duszone Piersi Z Kurczaka Teriyaki, oraz Duszony Kurczak.
Instrukcje
Wymieszać mąkę, bułkę tartą, sól czosnkową i czarny pieprz razem w misce. Każdą pierś kurczaka posmarować mieszanką mąki.
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Boczek wyjąć łyżką szczelinową, zastrzegając kapiele z boczku; boczek odsączyć na papierowych ręcznikach.
Gotować i mieszać pokryte piersi z kurczaka w kapie z boczku, aż kurczak nie jest już różowy w środku i soki uruchomić jasne, o 5 minut na stronę; usunąć i ogrzać.
Gotować i mieszać cebulę, cytryna-pieprz przyprawa, włoskie przyprawy, sól, płatki czerwonej papryki, i brązowy cukier w tej samej patelni, aż cebula jest złoty brąz, 10 do 15 protokół.
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Ułożyć piersi z kurczaka na blasze do pieczenia; na wierzchu każdej piersi 2 plastry boczku. Top z karmelizowaną cebulą i serem Colby-Monterey Jack.
Piersi z kurczaka Broil aż ser topi się i bulgotanie, 1 do 3 protokół.