Duszone ogórki z koperkiem
Duszone ogórki z koperkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 18 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 19 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ogórków o delikatnej skórce, koperek, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ogórki z koperkiem, Kremowe Ogórki Koperkowe, oraz Chrupiące Ogórki Koperkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, rozpuścić 1 łyżkę masła.
Dodać por i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, do miękkości, 4 protokół. Wymieszać ogórki, pozostałe 1/2 łyżki masła i wodę. Doprawić solą. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając kilka razy, aż ogórki będą chrupiące-miękkie, 3 minuty. Odkryć i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż jakakolwiek ciecz odparowała, o 1 minutę.
Ogórki przełożyć do miski, wymieszać z koperkiem i podawać.