Duszone kanapki Oxtail i Gruyère mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 872 kalorii. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz liście laurowe, rolki kanapkowe, oxtails i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszony Oxtail, Duszony Oxtail, oraz Duszony gulasz wołowy i krótkie żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W przypadku ogona wołowego: Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 121°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
3
Dodaj tyle kawałków oxtail, ile zmieści się w jednej warstwie. Gotować, aż dobrze rumiane, o 6 protokół. Flip kawałki i gotować, aż druga strona jest rumiane, o 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
4
Przenieść na duży talerz i powtórzyć z pozostałymi oxtails aż wszystkie oxtails są rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
5
Bez usuwania oleju lub wytopionego tłuszczu, dodać cebulę, marchew, i seler do teraz-pusty garnek i gotować, mieszając i skrobanie się rumiane kawałki z dołu, aż warzywa są dobrze rumiane, o 10 minut w sumie. Wymieszaj pastę pomidorową, aż warzywa zostaną pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodaj wino i gotować, skrobanie się rumiane kawałki. Dusić do zmniejszenia o połowę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać bulion z kurczaka i liście laurowe. Powrót oxtails do garnka, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, przykryć pokrywką lekko uchylone, i przenieść do piekarnika. Gotować, aż oxtail mięsa przychodzi łatwo z kości, o 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Oxtail
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Za pomocą szczypiec przenieś oxtails do dużej miski. Odstawić na bok, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. W międzyczasie przecedzić wywar przez sitko o drobnej siatce do średniego rondla. Wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Cukierki Peachie-o
9
Umieść rondel na średnim ogniu i gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do około 3/4 szklanki, o 15 protokół. Tymczasem usuń mięso wołowe z kości i rozdrobnij palcami lub dwoma widelcami. Powrót mięsa do zapasów, jak to simmers. Gotowa mieszanka stock / oxtail powinna być bardzo gruba i lepka. Natkę pietruszki wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić. Mieszankę Oxtail można przygotować do 4 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Oxtail
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
10
Aby kanapki: rozgrzać brojlery do wysokiej. Chleb kroimy na pół poziomo i układamy pokrojony bokiem na blasze do pieczenia. Broil aż lekko tosty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
11
Usunąć z brojlerów. Podziel mieszankę oxtail równomiernie między dolnymi połówkami chleba. Top oxtail z marynowaną papryką wiśniową i plastrami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
Oxtail
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
12
Usuń górne połówki chleba z tacy. Połówki dno Broil aż ser topi się, o 4 protokół. Zamknij kanapki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki