Duszone kanapki Oxtail i Gruyère

Duszone kanapki Oxtail i Gruyère
Duszone kanapki Oxtail i Gruyère mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 872 kalorii. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz liście laurowe, rolki kanapkowe, oxtails i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszony Oxtail, Duszony Oxtail, oraz Duszony gulasz wołowy i krótkie żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku ogona wołowego: Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 121°.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodaj tyle kawałków oxtail, ile zmieści się w jednej warstwie. Gotować, aż dobrze rumiane, o 6 protokół. Flip kawałki i gotować, aż druga strona jest rumiane, o 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
4
Przenieść na duży talerz i powtórzyć z pozostałymi oxtails aż wszystkie oxtails są rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
5
Bez usuwania oleju lub wytopionego tłuszczu, dodać cebulę, marchew, i seler do teraz-pusty garnek i gotować, mieszając i skrobanie się rumiane kawałki z dołu, aż warzywa są dobrze rumiane, o 10 minut w sumie. Wymieszaj pastę pomidorową, aż warzywa zostaną pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj wino i gotować, skrobanie się rumiane kawałki. Dusić do zmniejszenia o połowę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać bulion z kurczaka i liście laurowe. Powrót oxtails do garnka, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, przykryć pokrywką lekko uchylone, i przenieść do piekarnika. Gotować, aż oxtail mięsa przychodzi łatwo z kości, o 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
OxtailOxtail
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Za pomocą szczypiec przenieś oxtails do dużej miski. Odstawić na bok, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. W międzyczasie przecedzić wywar przez sitko o drobnej siatce do średniego rondla. Wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Umieść rondel na średnim ogniu i gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do około 3/4 szklanki, o 15 protokół. Tymczasem usuń mięso wołowe z kości i rozdrobnij palcami lub dwoma widelcami. Powrót mięsa do zapasów, jak to simmers. Gotowa mieszanka stock / oxtail powinna być bardzo gruba i lepka. Natkę pietruszki wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić. Mieszankę Oxtail można przygotować do 4 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
OxtailOxtail
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
10
Aby kanapki: rozgrzać brojlery do wysokiej. Chleb kroimy na pół poziomo i układamy pokrojony bokiem na blasze do pieczenia. Broil aż lekko tosty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
11
Usunąć z brojlerów. Podziel mieszankę oxtail równomiernie między dolnymi połówkami chleba. Top oxtail z marynowaną papryką wiśniową i plastrami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
OxtailOxtail
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
12
Usuń górne połówki chleba z tacy. Połówki dno Broil aż ser topi się, o 4 protokół. Zamknij kanapki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn