Duszone kanapki Oxtail i Gruyère

Duszone kanapki Oxtail i Gruyère
Duszone kanapki Oxtail i Gruyère mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 872 kalorii. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz liście laurowe, rolki kanapkowe, oxtails i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszony Oxtail, Duszony Oxtail, oraz Duszony gulasz wołowy i krótkie żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku ogona wołowego: Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 121°.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodaj tyle kawałków oxtail, ile zmieści się w jednej warstwie. Gotować, aż dobrze rumiane, o 6 protokół. Flip kawałki i gotować, aż druga strona jest rumiane, o 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
4
Przenieść na duży talerz i powtórzyć z pozostałymi oxtails aż wszystkie oxtails są rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
5
Bez usuwania oleju lub wytopionego tłuszczu, dodać cebulę, marchew, i seler do teraz-pusty garnek i gotować, mieszając i skrobanie się rumiane kawałki z dołu, aż warzywa są dobrze rumiane, o 10 minut w sumie. Wymieszaj pastę pomidorową, aż warzywa zostaną pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Dodaj wino i gotować, skrobanie się rumiane kawałki. Dusić do zmniejszenia o połowę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać bulion z kurczaka i liście laurowe. Powrót oxtails do garnka, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, przykryć pokrywką lekko uchylone, i przenieść do piekarnika. Gotować, aż oxtail mięsa przychodzi łatwo z kości, o 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
OxtailOxtail
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Za pomocą szczypiec przenieś oxtails do dużej miski. Odstawić na bok, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. W międzyczasie przecedzić wywar przez sitko o drobnej siatce do średniego rondla. Wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Umieść rondel na średnim ogniu i gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do około 3/4 szklanki, o 15 protokół. Tymczasem usuń mięso wołowe z kości i rozdrobnij palcami lub dwoma widelcami. Powrót mięsa do zapasów, jak to simmers. Gotowa mieszanka stock / oxtail powinna być bardzo gruba i lepka. Natkę pietruszki wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić. Mieszankę Oxtail można przygotować do 4 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
OxtailOxtail
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
10
Aby kanapki: rozgrzać brojlery do wysokiej. Chleb kroimy na pół poziomo i układamy pokrojony bokiem na blasze do pieczenia. Broil aż lekko tosty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
11
Usunąć z brojlerów. Podziel mieszankę oxtail równomiernie między dolnymi połówkami chleba. Top oxtail z marynowaną papryką wiśniową i plastrami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
OxtailOxtail
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
12
Usuń górne połówki chleba z tacy. Połówki dno Broil aż ser topi się, o 4 protokół. Zamknij kanapki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn