Duszone gruszki z glazurą sojowo-imbirową

Duszone gruszki z glazurą sojowo-imbirową
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Duszone gruszki z glazurą sojowo-imbirową mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sos sojowy, pieprz cayenne, złoty brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Duszona wołowina z gruszkami i świeżym imbirem, Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, oraz Pieczone gruszki Bosc z glazurą granatu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni saute na średnim ogniu roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj sos sojowy, imbir, cukier, i pieprz cayenne. Mieszaj, aż cukier się stopi i składniki są dobrze połączone, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Sos SojowySos Sojowy
ImbirImbir
CukierCukier
3
Dodać gruszki, pokroić na bok i dusić, często fastrygując, aż gruszki będą miękkie po przekłuciu nożem, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
4
Przełożyć gruszki do naczynia do serwowania w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
5
Doprowadzić płyn na patelni z powrotem do powolnego wrzenia i dodać ocet. Dusić sos, aż będzie gęsty i syropy, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
SOS polać gruszkami i podawać natychmiast lub odstawić na bok, aż będzie gotowy do podania. W razie potrzeby podgrzej w kuchence mikrofalowej tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn