Duszona wołowina z gruszkami i świeżym imbirem

Duszona wołowina z gruszkami i świeżym imbirem
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 269 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz Tureckie liście laurowe, gałązki tymianku, jagody jałowca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone gruszki z glazurą sojowo-imbirową, Stir-Fry wołowe ze świeżym i marynowanym imbirem, oraz Stir-Fry wołowe ze świeżym i marynowanym imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery. Stań na karku (szafka na podparcie), mięso do góry, w rowinie ciężka duża patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
BrojlerBrojler
2
Mięso posmarować olejem, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Dusić, aż mięso będzie głęboko brązowy, obracającypan do nawet gotowania, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
4
Przenieść kości do obramowanej blachy do pieczenia.Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść patelnię na 2 palnikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Dodaj 1/4 szklanki oleju, cebuli, selera i marchwi.Smażyć na średnim ogniu do miękkości i zaczyna brązowo, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Przenieś 1 szklankę mieszanki warzywnej do smallbowl i rezerwy na sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SOSSOS
8
Dodaj imbir i czosnek na patelnię; wymieszać 30seconds.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy toglaze, o 5 protokół. Powrót szyi bonesto pan, układając płaską stronę w dół w singlelayer. Nestle w ziołowych gałązkach, liściach laurowych i jagodach Uniper. Wierzch ze świńskimi łapkami, ścięty z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
JagodyJagody
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Wlać bulion i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
11
Przykryć patelnię szczelnie foilandem wstawić do piekarnika. Dusić, aż mięso będzie bardzo grube i odpadnie z kości, około 3 godzin.Używając szczypiec, przenieś kości szyi do rimmedbaking arkusz do ostygnięcia. Odrzuć świńskie łapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SzczypceSzczypce
PiekarnikPiekarnik
12
Odcedzić soki z patelni do dużej miski, naciskając na ciała stałe w sitku, aby uwolnićwszystkie soki; wyrzucić ciała stałe. Łyżka całej powierzchni tłuszczu soków z patelni, rezerwując 1 łyżkę tłuszczu do sosu. Powrót soku do pieczenia patelni. Gotować nad 2 palniki untilreduced do 3 1/2 szklanki, o 20 protokół, od czasu do czasu mieszając rumiane bitów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Przenieść soki do dużego garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
14
Dodaj zarezerwowaną mieszankę warzywną 1 szklanki. Wymieszać 1 łyżkę stołowązasłużony tłuszcz i mąkę w małej miseczce, aby pasta była gładka; ubić do sosu. Gotować aż zmniejszy się do 3 1/2 szklanki, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
15
Dodaj do sosu. Dusić gruszki, odkryte, do miękkości, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
SOSSOS
16
Odciągnąć całe mięso z kości; pokroić mięso na kawałki wielkości kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
17
Posypać lekko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
18
Mięso wymieszać w sosie. DO przodu: gulasz można zrobić 1 dzień. Schłodzić 1 godzinę; przykryć i schłodzić.Przewiń przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
MięsoMięso
19
Łyżka dusić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
20
Posypać posiekaną natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
21
* Dostępne w sekcji przypraw w mostsupermarkets.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn