Duszona wołowina z gruszkami i świeżym imbirem
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 269 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz Tureckie liście laurowe, gałązki tymianku, jagody jałowca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone gruszki z glazurą sojowo-imbirową, Stir-Fry wołowe ze świeżym i marynowanym imbirem, oraz Stir-Fry wołowe ze świeżym i marynowanym imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. Stań na karku (szafka na podparcie), mięso do góry, w rowinie ciężka duża patelnia do pieczenia.
Mięso posmarować olejem, posypać solą i pieprzem.
Dusić, aż mięso będzie głęboko brązowy, obracającypan do nawet gotowania, o 12 protokół.
Przenieść kości do obramowanej blachy do pieczenia.Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Umieść patelnię na 2 palnikach.
Dodaj 1/4 szklanki oleju, cebuli, selera i marchwi.Smażyć na średnim ogniu do miękkości i zaczyna brązowo, o 20 protokół.
Przenieś 1 szklankę mieszanki warzywnej do smallbowl i rezerwy na sos.
Dodaj imbir i czosnek na patelnię; wymieszać 30seconds.
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy toglaze, o 5 protokół. Powrót szyi bonesto pan, układając płaską stronę w dół w singlelayer. Nestle w ziołowych gałązkach, liściach laurowych i jagodach Uniper. Wierzch ze świńskimi łapkami, ścięty z boku.
Wlać bulion i doprowadzić do wrzenia.
Przykryć patelnię szczelnie foilandem wstawić do piekarnika. Dusić, aż mięso będzie bardzo grube i odpadnie z kości, około 3 godzin.Używając szczypiec, przenieś kości szyi do rimmedbaking arkusz do ostygnięcia. Odrzuć świńskie łapki.
Odcedzić soki z patelni do dużej miski, naciskając na ciała stałe w sitku, aby uwolnićwszystkie soki; wyrzucić ciała stałe. Łyżka całej powierzchni tłuszczu soków z patelni, rezerwując 1 łyżkę tłuszczu do sosu. Powrót soku do pieczenia patelni. Gotować nad 2 palniki untilreduced do 3 1/2 szklanki, o 20 protokół, od czasu do czasu mieszając rumiane bitów.
Przenieść soki do dużego garnka.
Dodaj zarezerwowaną mieszankę warzywną 1 szklanki. Wymieszać 1 łyżkę stołowązasłużony tłuszcz i mąkę w małej miseczce, aby pasta była gładka; ubić do sosu. Gotować aż zmniejszy się do 3 1/2 szklanki, o 12 protokół.
Dodaj do sosu. Dusić gruszki, odkryte, do miękkości, o 8 protokół.
Odciągnąć całe mięso z kości; pokroić mięso na kawałki wielkości kości.
Posypać lekko solą i pieprzem.
Mięso wymieszać w sosie. DO przodu: gulasz można zrobić 1 dzień. Schłodzić 1 godzinę; przykryć i schłodzić.Przewiń przed kontynuowaniem.
Łyżka dusić w dużej misce.
Posypać posiekaną natką pietruszki i podawać.
* Dostępne w sekcji przypraw w mostsupermarkets.