Duszona wieprzowina z czerwonym sosem Chili
Przepis duszona wieprzowina z czerwonym sosem Chili jest gotowy w około 40 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera około 39g białka, 25g tłuszczu i w sumie 425 kalorii. Za 2,36 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i weź wodę, cukier, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszona Wieprzowina Zielona Chili, Duszona Wieprzowina Z Czerwonym Winem, oraz Duszona Wieprzowina Z Czerwonym Winem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni brązowa wieprzowina w oleju.
Usuń i utrzymuj ciepło. Na tej samej patelni podsmaż cebulę, czosnek, chili w proszku, oregano i kminek przez 2-3 minuty lub do miękkości cebuli.
Dodaj wieprzowinę, wodę, koncentrat pomidorowy, cukier i sól. Doprowadzić do wrzenia; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 18-20 minut lub do miękkości wieprzowiny. Dodaj śmietanę; doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając.