Duszona Tęczowa Chard z ciepłą pancettą Vinaigrette

Duszona Tęczowa Chard z ciepłą pancettą Vinaigrette
Duszona Tęczowa Chard z ciepłą pancettą Vinaigrette jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać szwajcarski chard, pomarańcza-pestki dyni vinaigrette, pomarańcza-pestki dyni vinaigrette, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Ciepła Sałatka Z Boczkiem I Jabłkiem, Ciepła Sałatka Z Boczkiem I Jabłkiem, oraz Sekretny składnik (żurawina): duszona tęczówka z żurawiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń łodygi chard i pokroić na kawałki 1/4 cala. Liście umyć i osuszyć; pokroić w paski o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj łodygi i smażyć 1 minutę.
4
Dodaj liście i sól, i smażyć 2 minuty lub tylko do zwiędnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Zdjąć z ognia i delikatnie wrzucić albo ciepłe Pancetta Vinaigrette lub pomarańczowo-pestek dyni Vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
VinaigretteVinaigrette
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn