Duszona Tęczowa Chard z ciepłą pancettą Vinaigrette
Duszona Tęczowa Chard z ciepłą pancettą Vinaigrette jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać szwajcarski chard, pomarańcza-pestki dyni vinaigrette, pomarańcza-pestki dyni vinaigrette, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Ciepła Sałatka Z Boczkiem I Jabłkiem, Ciepła Sałatka Z Boczkiem I Jabłkiem, oraz Sekretny składnik (żurawina): duszona tęczówka z żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń łodygi chard i pokroić na kawałki 1/4 cala. Liście umyć i osuszyć; pokroić w paski o grubości 1 cala.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj łodygi i smażyć 1 minutę.
Dodaj liście i sól, i smażyć 2 minuty lub tylko do zwiędnięcia.
Zdjąć z ognia i delikatnie wrzucić albo ciepłe Pancetta Vinaigrette lub pomarańczowo-pestek dyni Vinaigrette.