Duszona Szwajcarska Chard i fasola Cannellini

Duszona Szwajcarska Chard i fasola Cannellini
Duszona Szwajcarska Chard i fasola Cannellini mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.0 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek, pomidory śliwkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać chard można śledzić to danie główne z Deser Z Jabłkowego Sadu jako deser. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szwajcarska Fasola Chard I Cannellini, Chard Szwajcarski Z Fasolą Cannellini, oraz Chard Szwajcarski Z Cannellini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wypłukać fasolę (chyba że używasz puszki), i umieścić je w misce z zimną wodą na pokrycie przez co najmniej 4 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pozostawić do namoczenia w chłodnym miejscu na 8 godzin lub na noc.
3
Fasolę odsączyć i przenieść do dużego rondla ze świeżą zimną wodą, aby przykryć dwoma palcami. Doprowadzić do wrzenia, częściowo przykryte, i gotować fasolę o 40 protokół, do miękkości, ale nie mushy. Wyłączyć ogień i wymieszać łyżeczkę soli, a następnie pozostawić do ostygnięcia, aby wchłonąć płyn do gotowania. Smak i dostosować sól w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Przynieś 6 litrów wody do wrzenia w garnku. W międzyczasie opłukać i osuszyć liście boczniaka szwajcarskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Odciąć łodygi u podstawy części liściowej. Pokrój liście w poprzek co około 2 cale na długie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
6
Gdy woda się zagotuje, wrzuć cały pokrojony chard na raz, wymieszaj i przykryj garnek. Doprowadzić wodę z powrotem do wrzenia i gotować chard przez około 15 minut, aż dokładnie zmięknie kawałek grubą żyłką środkową dla pewności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Ugotowany chard dobrze osuszyć w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
8
Odcedzić cannellini (i opłukać je też, jeśli używasz fasoli w puszkach).
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola KonserwowaFasola Konserwowa
9
Ciepła filiżanka oliwy z oliwek i plasterki czosnku na patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż czosnek skwierczy, o 2 protokół. Łyżkę pasty pomidorowej wrzucić do jasnego miejsca na patelni, wymieszać i chwilę tostować. Peperoncino też grzać w gorącym miejscu, następnie wlać pokruszone pomidory i wszystko razem wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Doprowadzić pomidory do wrzenia, i rozlać wszystkie fasoli. Wymieszać, dobrze doprawić solą i szybko podgrzać fasolę, ciągle mieszając. Gdy się gotują, wymieszaj chard i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotuj szybko przez kilka minut, aby zmniejszyć płyn, rzucając fasolę i zieleninę w kółko. W miarę zagęszczania soków, skropić pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, wrzucić do warzyw i gotować na wolnym ogniu przez kolejne 2 lub 3 minuty, aż większość płynu odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
ZieloniZieloni
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(duża Tuba)(duża Tuba)
11
Podawać od razu, lub odstawić patelnię, pokryte, i podgrzać później.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
artykuł var
13
Typ_27_data = {};
14
artykuł
15
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn