Duszona Pieczeń Wołowa Południowo-Zachodnia

Duszona pieczeń wołowa z Południowego Zachodu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 383 kalorii, 51g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Za $2.16 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka liścia laurowego, chili w proszku, oleju canolan i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać salsę, możesz podążać za tym daniem głównym z Deser Salsa Truskawkowa jako deser. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Pieczeń Wołowa Duszona W Piekarniku, Pieczeń wołowa duszona w Zinfandel, oraz Duszone wołowe oko z okrągłej pieczeni w piekarniku.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj chili w proszku, kminek, czosnek w proszku i oregano; natrzyj pieczeń. W holenderskim piekarniku brązowe mięso w oleju.
Stopniowo dodawaj bulion, mieszając, aby poluzować zarumienione kawałki z patelni. Dodaj salsę, wodę i liść laurowy; włóż mięso na patelnię. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2-1/4 do 2-1/2 godzin lub do momentu, gdy mięso będzie miękkie.
Odłóż mięso na bok i trzymaj w cieple. Zagotuj soki z patelni. Gotuj bez przykrycia przez 10-15 minut lub do momentu, gdy sos zostanie zredukowany do około 1-1/3 filiżanek; odtłuszczony tłuszcz. Odrzuć liść laurowy.