Duszona kanapka wieprzowa z pikantnym bulionem pomidorowym (Tortas Ahogadas)
Duszona kanapka wieprzowa z pikantnym bulionem pomidorowym (Tortas Ahogadas) to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 663 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.3 za porcję. Jeśli masz liście laurowe, refried pinto fasoli, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tortas Ahogadas, Halibut duszony w bulionie pomidorowo-koprowym, oraz Grillowane małże i Chorizo w bulionie pomidorowo-szafranowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej, ciężkiej patelni podgrzej skracanie warzyw na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie Warzyw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem. Podsmaż mięso ze wszystkich stron, aż złoto-brązowy, o 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Woda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Ostrożnie dodać 3 szklanki wody, czosnek, ziarna pieprzu, liść laurowy i cebulę. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, o 25 protokół. Odkryć i nadal gotować, aż płyn całkowicie odparuje i mięso wieprzowe jest rumiane, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Rozgrzać olej roślinny w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
11
Przełożyć mieszankę pomidorową do średniego, ciężkiego rondla i dodać bulion z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż jasny czerwony, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania