Duszona kanapka wieprzowa z pikantnym bulionem pomidorowym (Tortas Ahogadas)

Duszona kanapka wieprzowa z pikantnym bulionem pomidorowym (Tortas Ahogadas)
Duszona kanapka wieprzowa z pikantnym bulionem pomidorowym (Tortas Ahogadas) to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 663 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.3 za porcję. Jeśli masz liście laurowe, refried pinto fasoli, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tortas Ahogadas, Halibut duszony w bulionie pomidorowo-koprowym, oraz Grillowane małże i Chorizo w bulionie pomidorowo-szafranowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej, ciężkiej patelni podgrzej skracanie warzyw na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem. Podsmaż mięso ze wszystkich stron, aż złoto-brązowy, o 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Ostrożnie dodać 3 szklanki wody, czosnek, ziarna pieprzu, liść laurowy i cebulę. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, o 25 protokół. Odkryć i nadal gotować, aż płyn całkowicie odparuje i mięso wieprzowe jest rumiane, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
W międzyczasie rozgrzać rozgrzaną fasolę w kuchence mikrofalowej lub w rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Przełożyć mięso na deskę do krojenia. Odrzuć czosnek, ziarna pieprzu, liść laurowy i cebulę. Cienko pokroić kawałki wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Każdy bolllo pokroić na pół wzdłuż, rozłożyć 2 łyżki fasoli refried na każdej dolnej połowie i góry z 1/4 szklanki wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Połóżcie drugą bolllo na wierzchu.
8
Podawać w płytkich miseczkach i zalać każdą tortę ciepłym, pikantnym bulionem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Połączyć pomidory, czosnek, cebula, oregano i chile w blenderze i procesu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Rozgrzać olej roślinny w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
11
Przełożyć mieszankę pomidorową do średniego, ciężkiego rondla i dodać bulion z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż jasny czerwony, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn