Duszona jagnięcina z papryką
Duszona Jagnięcina i papryka to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 4,26 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Jeśli masz paprykę, cebulę, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Golonki Jagnięce Gotowane Na Wolnym Ogniu, Jagnięcina z papryką i kuskusem, oraz Faszerowana papryka z jagnięciną i bakłażanem.
Instrukcje
Paprykę i cebulę posmarować sprayem do gotowania.
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodać paprykę i cebulę; smażyć 2 minuty.
Wyjąć z patelni i odstawić. Płaszcz obie strony jagnięciny z gotowania sprayu; dodać jagnięcinę na patelni, i gotować 3 protokół z każdej strony.
Połączyć Wino i pozostałe 3 składniki, dobrze mieszając.
Wlać jagnięcinę; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 6 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając jagnięcina raz i mieszając od czasu do czasu.
Przełożyć jagnięcinę na półmisek. Warzywa wymieszać z mieszaniną wina; gotować aż do całkowitego ogrzania, od czasu do czasu mieszając. Łyżka warzyw nad jagnięciną.