Duszona jagnięcina z pachnącym ziołami Jus

Duszona jagnięcina z pachnącym ziołami Jus
Duszona jagnięcina z pachnącym ziołami Jus może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 117 kalorii, 17g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.57 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, tymianek, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziołowe Marynowane Duszone Jagnięce Golonki, Jagnięcina O Zapachu Cytryny, oraz Gulasz Jagnięcy O Zapachu Cytrusów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Na patelni, która jest wystarczająco duża, aby pomieścić jagnięcinę, rozłożyć warzywa, zioła i pieprz. Jagnięcinę obficie doprawić solą. Ułożyć jagnięcinę na wierzchu warzyw i smażyć przez około 25 minut, aż jagnięcina będzie lekko rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
3
Dodaj wywar do patelni i przykryj patelnię folią. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 300 i dusić jagnięcinę przez 2 godziny. Jagnięcinę i gotować przez 1 godzinę dłużej, aż głęboko rumiane na wierzchu i mięso jest bardzo delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Pozostawić jagnięcinę w sokach na 15 minut, a następnie przenieść ją na deskę do rzeźbienia. Odcedzić soki do gotowania, odrzucając ciała stałe, i łyżka off tłuszczu. Pokroić jagnięcinę o grubości 1/4 cala i podawać z niektórymi sokami do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje30
Ocena Zdrowia23
Magazyn