Duszona jagnięcina z marynowaną cebulą

Duszona jagnięcina z marynowaną cebulą
Duszona jagnięcina z marynowaną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 526 kalorii, 34g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.67 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Mieszanka wody, sól koszerna i pieprz, Baranek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Duszone golonki jagnięce z kozim serem i marynowaną czerwoną cebulą, Duszony Boczek Z Marynowaną Cebulą, oraz Sałatka z rukoli z fig i marynowanej cebuli.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
2
Jagnięcinę włożyć do głębokiej patelni i dodać 4 szklanki wody, paprykę, pokrojoną w kostkę cebulę oraz pomidory i ich soki. Doprawić solą i pieprzem. Zawiązać goździki, nasiona kolendry i 1 laskę cynamonu w gazie i dodać do patelni. Przykryć szczelnie folią i dusić jagnięcinę przez 2,5 do 3 godzin, aż natychmiastowy odczyt termometru włożony w najgrubszą część zarejestruje 18
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Odrzuć pakiet przypraw.
4
Tymczasem w średniej misce połącz pokrojoną cebulę z octem, cukrem, 2 łyżkami koszernej soli i pozostałą laską cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Pozostaw cebulę w temperaturze pokojowej przez co najmniej 2 godziny i do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
6
Przełożyć mięso na deskę do krojenia i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Przenieść paprykę, cebulę i pomidory do miski i rezerwy. Odcedź płyn do gotowania do żaroodpornej miarki i odtłuść tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Cienkie Plasterki SalamiCienkie Plasterki Salami
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Przenieść płyn do gotowania na dużą, głęboką patelnię i dusić na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się do 1 1/2 filiżanki, o 20 protokół. Do sosu dodajemy paprykę, cebulę i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Cienkie Plasterki SalamiCienkie Plasterki Salami
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
9
Gdy jagnięcina jest wystarczająco chłodna, aby obsłużyć, usunąć sznurki z pieczenia i rozdrobnić jagnięcinę, odrzucając nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
10
Dodać jagnięcinę do sosu i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
11
W dużej misce połącz masę harina z pozostałymi 2 1/2 szklankami wody i mieszaj drewnianą łyżką, aż powstanie sztywne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mieszanka Masy Kukurydzianej)(mieszanka Masy Kukurydzianej)
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
12
Dodać kilka łyżek wody, jeśli ciasto wydaje się bardzo suche i kruche.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
13
Dodać oliwę z oliwek i zagnieść ciasto, aż będzie gładkie. Ciasto podzielić na 20 sztuk i zwinąć w kulkę. Trzymaj kulki ciasta pokryte lekko zwilżonym ręcznikiem; praca z kilkoma na raz, spłaszczyć kulki w tortille 3-calowe, skąpe 1/3 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
14
Podgrzej żeliwną patelnię lub patelnię, aż będzie gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
15
Dodać tortille w partiach i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż lekko rumiane i lekko chrupiące na zewnątrz, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski
16
Podajemy rozdrobnioną dusz jagnięcinę na ciepłych tortillach, przyozdobionych marynowaną cebulą i liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia84
Magazyn