Duszona jagnięcina w sosie z granatów

Duszona jagnięcina w sosie z granatów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj duszonej jagnięciny w sosie granatowym. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 53g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.65 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, cebulę, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona jagnięcina z sosem granatowym, Oliwa z oliwek-duszony bakłażan ze świeżym sosem pomidorowo-granatowym, oraz Pieczona jagnięcina z sosem granatowo-Tamaryndowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść regał w najniższej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku lub holenderskim piekarniku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać wszystkie kości jagnięce i gotować do brązowego, obracając często, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości JagnięceKości Jagnięce
4
Przenieś kości na talerz. Jagnięcinę przyprawiamy solą i pieprzem i dokładnie zagotowujemy w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5
Dodaj do garnka i gotować, aż brązowy ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Przełożyć jagnię na talerz z kośćmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
7
Dodaj cebulę i czosnek do garnka i gotować, aż cebula jest tylko złoty, skrobanie się rumiane kawałki, o 5 protokół. Powrót jagnięciny do garnka. Ułóż kości wokół jagnięciny. Wymieszać w magazynie i kolejnych 7 składników. Doprowadzić płyn do wrzenia. Baste top of lamb. Przykryć; piec, aż jagnięcina będzie miękka po przekłuciu długim ostrym nożem, obracając raz, około 2 godzin 15 minut. Chłodny; przykryć i schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Usunąć tłuszcz z powierzchni jagnięciny i płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
10
Przełożyć jagnięcinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
11
Usuń string z lamb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
12
Pokroić w plastry o grubości 1/2 cala. Ułóż w płytkim naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
13
Zagotuj soki z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Usunąć kości i wyrzucić. Odcedzić soki z patelni, mocno naciskając na ciała stałe, aby wydobyć jak najwięcej płynu. Margarynę roztopić w tym samym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
15
Dodać 1 1/2 łyżki mąki i mieszać, aż mieszanina zacznie brązowieć, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
16
Ubijamy soki na patelni i gotujemy, aż sos zmniejszy się do 2 filiżanek, około 15 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
17
Polej jagnięcinę. Przykryć folią i piec, aż jagnięcina zostanie podgrzana, około 25 minut. Ułóż jagnięcinę na talerzu. SOS łyżeczkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
18
Dekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia66
Rodzaje PotrawSos
Magazyn