Duszona Endywia Belgijska

Duszona Endywia Belgijska
Duszona belgijska endywia może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,61 zł za porcję. Mieszanka wody, soli koszernej, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Duszona belgijska Endive au Gratin, Kremowa duszona cykoria / endywia belgijska i seler z groszkiem, oraz Duszone belgijskie endywia i kotlety z kurczaka-czyste jedzenie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem endywii na dużej patelni na średnim ogniu i gotuj na wolnym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj endywii do patelni w jednej warstwie i dusić, obracając od czasu do czasu, aż rdzenie po prostu ustąpią po przekłuciu nożem, około 10 minut.Zwiększyć ciepło do średniej wysokości i gotować, obracając od czasu do czasu, aż prawie cała ciecz odparuje i endywia są złotobrązowe, o 5 do 10 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn