Dusik Wieprzowy Tomatillo Z Marynowanym Chilis (Puerco En Salsa Verde

Dusik Wieprzowy Tomatillo Z Marynowanym Chilis (Puerco En Salsa Verde
Przepis Tomatillo dusić wieprzowe z marynowanym Chilis (Puerco En Salsa Verde jest gotowy w około 6 godzin i 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 356 kalorii, 39g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać łopatki wieprzowe, kolendra, Tomatillo, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Sous-Vide bułeczki wieprzowe z majonezem wieprzowym i ogórkami szybko kiszonymi, oraz Kolacja: Kotlet schabowy z Mole Verde (Pipian de chuletas de Puerco) dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Magazyn