Dusik Wieprzowy Tomatillo Z Marynowanym Chilis (Puerco En Salsa Verde
Przepis Tomatillo dusić wieprzowe z marynowanym Chilis (Puerco En Salsa Verde jest gotowy w około 6 godzin i 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 356 kalorii, 39g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać łopatki wieprzowe, kolendra, Tomatillo, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Sous-Vide bułeczki wieprzowe z majonezem wieprzowym i ogórkami szybko kiszonymi, oraz Kolacja: Kotlet schabowy z Mole Verde (Pipian de chuletas de Puerco) dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.