Dungeness Crab i Heirloom Bean brandade wymaga około 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 172 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś łodygę selera, grubą sól koszerną, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Dungeness Crab and Heirloom Bean Brandade, Hot Dungeness Crab Dip, oraz Dungeness Crab Bisque dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę opłukać zimną wodą; umieścić w większychsaucepan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryćśrodki o 2 cale; pozwól namoczyć na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Drenaż.Powrót fasoli do tej samej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć fasolę o 3 do 4 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Dodaj łodyżkę selera, marchew i cebulę. Przynieś toboil. Zmniejszyć ogień; gotować uncovered untilbeans są miękkie, około 1 godziny.
Dodaj 1 łyżeczkę grubej soli; niech beanscool w płynie do gotowania. DO AHEAD: Canbe wykonane 2 dni do przodu. Cover and chill incooking liquid. Przed użyciem odcedzić fasolę, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Gruboziarnista
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
8
Lekko masło 1-ćwiartka naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
9
Połączyć Krab, ser cheddar, majonez, musztarda, sok z cytryny, i Worcestershiresauce w średniej misce; chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Roztopić masło w dużym rondlu overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
11
Dodaj szalotki; sauté untilsoft, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
12
Dodać posiekany seler, czosnek, i cayenne; wymieszać 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®
13
Dodaćśrodki i 1/4 szklanki płynu do gotowania; gotować aż do ogrzania, tłuczenie fasoli grubo, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
14
Dodać ser Crescenza; mieszać do rozpuszczenia. Złożyć w mieszaninie kraba I2 łyżki pietruszki. Doprawić solą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Krab
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
15
Przenieść do gotowego wypieku dish.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód.Schłodzić kraba brandade odkryte do zimna, następnie przykryć i przechowywać schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
16
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
17
Piec brandadeuncovered aż do ogrzania i mixturebegins do bąbelków na brzegach, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
18
Posypać 2 łyżkami natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
19
Servewarm z tosty bagietki plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
1
Ser Crescenza jest serem dojrzewającym z miękkiego mleka krowiego, tradycyjnie wytwarzanym we Włoszech. Poszukaj go w lokalnym sklepie z serami lub zamów online frombellwethercheese.com lub mozzco.com.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1
Spróbuj ostrej Kalifornii
2
Chardonnay z przystawkami. We like the Cakebread Cellars 2007 Napa Valley
Składniki, których będziesz potrzebować
Chardonnay
3
Chardonnay (39 zł) Jest jasny i owocowy, z nutami skórki cytrynowej i gruszki. TheNapa Valley winery, która została założona w1973 roku, jest obecnie prowadzona przez czterech członków rodziny Cakebread.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.