Dungeness Crab i Heirloom Bean brandade wymaga około 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 172 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś łodygę selera, grubą sól koszerną, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Dungeness Crab and Heirloom Bean Brandade, Hot Dungeness Crab Dip, oraz Dungeness Crab Bisque dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę opłukać zimną wodą; umieścić w większychsaucepan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryćśrodki o 2 cale; pozwól namoczyć na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Drenaż.Powrót fasoli do tej samej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć fasolę o 3 do 4 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Dodaj łodyżkę selera, marchew i cebulę. Przynieś toboil. Zmniejszyć ogień; gotować uncovered untilbeans są miękkie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Usuń z Heat.
7
Dodaj 1 łyżeczkę grubej soli; niech beanscool w płynie do gotowania. DO AHEAD: Canbe wykonane 2 dni do przodu. Cover and chill incooking liquid. Przed użyciem odcedzić fasolę, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Dodać posiekany seler, czosnek, i cayenne; wymieszać 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
13
Dodaćśrodki i 1/4 szklanki płynu do gotowania; gotować aż do ogrzania, tłuczenie fasoli grubo, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
14
Dodać ser Crescenza; mieszać do rozpuszczenia. Złożyć w mieszaninie kraba I2 łyżki pietruszki. Doprawić solą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Krab
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
15
Przenieść do gotowego wypieku dish.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód.Schłodzić kraba brandade odkryte do zimna, następnie przykryć i przechowywać schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
16
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
17
Piec brandadeuncovered aż do ogrzania i mixturebegins do bąbelków na brzegach, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
18
Posypać 2 łyżkami natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
19
Servewarm z tosty bagietki plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
1
Ser Crescenza jest serem dojrzewającym z miękkiego mleka krowiego, tradycyjnie wytwarzanym we Włoszech. Poszukaj go w lokalnym sklepie z serami lub zamów online frombellwethercheese.com lub mozzco.com.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1
Spróbuj ostrej Kalifornii
2
Chardonnay z przystawkami. We like the Cakebread Cellars 2007 Napa Valley
Składniki, których będziesz potrzebować
Chardonnay
3
Chardonnay (39 zł) Jest jasny i owocowy, z nutami skórki cytrynowej i gruszki. TheNapa Valley winery, która została założona w1973 roku, jest obecnie prowadzona przez czterech członków rodziny Cakebread.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.