Dulce de Leche i Rolada kokosowa (Pionono de Arequipe Y Coco)
Dulce de Leche i Rolada kokosowa (Pionono de Arequipe Y Coco) może być tylko chleb, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 221 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 754 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką cukier puder, cukier, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Pan de Banano y Arequipe) chleb Bananan i Dulce De Leche, oraz Figi, ser i tarty Dulce de Leche (Pasteles de Brevas, Queso y Arequipe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400° F. Wyłóż patelnię brownie 9 x 13 z pergaminem.
Białka umieścić w dużej czystej misce i mikserem elektrycznym, ubijać, aż uformują miękkie szczyty. Stopniowo dodawać żółtka, pojedynczo, aż do połączenia.
Dodać mąkę, ekstrakt waniliowy i cukier i wymieszać, aż dobrze połączone.Łyżkę mieszanki do przygotowanej patelni, rozprowadzając równomiernie.
Piec przez 15 minut lub do złotego koloru.Oznacza to, że rozłóż arkusz woskowanego papieru lub mokry ręcznik . Ciasto wyłożyć na woskowany papier lub mokry ręcznik .
Zwinąć ciasto luźno z jednej krótkiej strony, z papierem w środku.
Niech ostygnie.Rozwiń i usuń papier.
Rozłóż dulce de leche i posyp płatki kokosowe na torcie.
Zawijamy i dusimy cukrem pudrem i podajemy.